Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Flor Bergen
  Succes met je nieuwe winkel, ik kom wel eens kijken.
 • Geplaatst door Stéphane Willox
  Als toekomstige hobby imker ben ik voorbije zaterdag 09/12/17 langs geweest om even te kijken en heb een zeer goede ontvangst gekregen met profecionele uitleg die mij zeker een stuk bijgeleerd heeft en mijn keuze heeft doen maken welke bijenkast ik ga gebruiken, daar zat ik nog met een keuze probleem. Hartelijk dank en proficiat met jullie imker winkel. Mij gaan ze zeker hebben als klant .
 • Geplaatst door Luc Aspeslagh
  Mechelen heeft traditioneel steeds een groot aantal ervaren en gepassioneerde imkers gekend. Het is bijzonder hoopgevend dat jullie initiatief deze traditie opnieuw leven inblaast. Veel succes met jullie zaak, ook vanwege het bestuur van de Algemene Vlaamse Imkervereniging (AVI) vzw.

  .
 • Geplaatst door Leo de brouwer
  Beste,dikke proficiat metuw website! Ook hier zou ik willen pleiten de bijen op eigen honing te laten overwinteren en te stoppen met roofbouw te plegen wat bijen mede een reden is voor het verzwakken van de bijen! IMkerij is op kleine schaal nooit winstgevend. DItgezegd zijnde wens ik jullieallesuccestoein het ondersteunen van deze mooiehobby.o
 • Geplaatst door Rene Ilsne
  Na enkele bestellingen: zeer goede ervaring met jullie logistieke systeem.
  Doe zo verder! Proficiat hoor!
 • Geplaatst door Ronny Verbeeck
  Ik ben zeer tevreden over de constructiewijze en afwerkingsgraad van de bijenkasten, veel beter en robuuster dan mijn vorige leverancier voor dezelfde prijs. Het geheel wordt ook zeer degelijk ingepakt voor transport met 1 verbeterpuntje: zorg dat de bruine inpaktape nergens rechtstreeks op het dak kleeft: de lijm en deel van de tape blijft plakken en krijg ik er met gewone mechanische middelen niet meer af, ga oplosser moeten zoeken ...
  En de persoonlijke service verdient ook een dikke plus!
 • Geplaatst door Tantaartje
  Toi toi toi, ik kom binnenkort langs!
 • Geplaatst door Karolien
  Ik heb vandaag de beschermende handcrème van Propolia uitgetest. Dit product is een echte aanrader! De handcrème is zacht, heeft een aangename textuur en trekt vlug in, geen kleverig gedoe dus. Een bijkomend pluspunt is dat deze crème een aangename, frisse citrusgeur heeft. Ik was ook aangenaam verrast om te lezen dat deze handcrème volledig ontwikkeld is op basis van biologische ingrediënten. Ik ben een tevreden klant!

Aanbieding

Openingsuren

Imkerij / Winkel:
Woensdag: 14u - 18u
Vrijdag: 9u - 13u, 14 - 18u
Zaterdag: 9u - 13u

Afhaalpunt webshop:
Maandag: 9u - 17u
Dinsdag:  9u - 17u
Woensdag:  9u - 17u
Donderdag: 9u - 17u
Vrijdag: 9u - 17u

Gesloten op feestdagen!

© 2015 - 2018 Pro-Polis | sitemap | rss