Eco-delivery & ophaling

Eco-delivery

Om het leefmilieu van de bijen, en die van onze stadsgenoten, zo gezond mogelijk te houden, organiseert stadsimkerij Pro-Polis de leveringen per fiets, in alle centrumsteden van België en enkele grote steden in Nederland! Hiervoor werken we samen met de Ecokoeriers en Bubble Post.

Indien je bestelling voor 14u wordt geplaatst, word je pakket ’s anderdaags per fiets aan huis (of een ander adres naar keuze) geleverd. Indien je buiten een centrumstad woont, word je pakket geleverd in een bestelwagen op CNG of een elektrische wagen. Op en top eco dus en dat voor slechts 5 euro per begonnen schijf van 30 kg voor een verzending binnen België & Nederland!

Afhalen

Uiteraard kan je ook je pakket komen afhalen. Dat kan op twee verschillende locaties:

1.       Winkel Mechelen

Onze winkel is momenteel gevestigd in het centrum van Mechelen. We ontvangen je met veel plezier en geven advies over onze producten. Uiteraard kan je ook gewoon komen bijpraten over de bijen. We zijn elke woensdag en zaterdag open, behalve op feestdagen en onze vakantieperiode.

Adres: Mechelsbroekstraat 21, 2800 Mechelen

Openingsuren: woensdag: 14:00 t.e.m. 20:00, zaterdag: 10:00 t.e.m. 14:00

2.       CityHub Mechelen

Hier staat onze voorraad opgeslagen. Na het plaatsten van je bestelling via de webshop kan je hier elke werkdag terecht (ook tijdens onze vakantieperiode!). De medewerkers zetten je bestelling klaar en je komt je pakket gewoon ophalen. Dit depot is gelegen in het industriepark van Mechelen-Zuid en ligt vlak naast de E19.

Adres: Antoon Spinoystraat 8 (poort 1), 2800 Mechelen

Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag: 9:00 - 16:00

3.       Afhaalpunt Nevele: E-flowers

Tussen Gent en Brugge kan je hier je pakket komen afhalen. E-flowers is gespecialiseerd in tuinplanten en de zaakvoerders zijn zelf ook imkers. Zij overhandigen graag je pakket en kunnen zeker meepraten over de imkerij. Website: www.e-flowers.be

Adres: E-flowers, Bredeweg 65, 9850 Nevele

Openingsuren: vrijdag: 9:00 - 18:00, zaterdag: 9:00 - 12:00

4.       Afhaalpunt Hasselt: imkerij The Happy Bees

Imker Marc is onze Hasseltse collega-stadsimker. Hij staat je graag bij met raad en daad als je je pakket komt ophalen. Als je voor vrijdag bestelt, kan je bij hem je pakket 's zaterdags ochtend komen ophalen. Website: www.thehappybees.be

Adres: Heerstraat 27, 3510 Kermt-Hasselt

Openingsuren: zaterdag: 9:00 - 12:00

© 2015 - 2019 Pro-Polis | sitemap | rss