Navigatie

Eco-delivery & ophaling

Eco-delivery & sociaal ondernemerschap

Om het leefmilieu van de bijen, en die van onze stadsgenoten, zo gezond mogelijk te houden, vertrekken alle bestellingen per fiets naar de transportfirma. Hiervoor werken we samen met ECOkoeriers.

De inpak- en verzendkosten bedragen 6,95 euro per begonnen schijf van 30 kg voor een verzending binnen België & Nederland! Met deze bijdrage kunnen we deze webshop binnen de sociale economie organiseren, door mensen die op de reguliere arbeidsmarkt moeilijk aan een job geraken.

Bestellingen met een gewicht hoger dan 200 kg en/of waar we meer dan 7 dozen voor nodig hebben, worden via pallet verzonden. Elke palletzending kost 49,95 euro.

De verzenddozen zijn zeer stevig en zijn gemaakt uit dubbel golfkarton en beschikken over handvaten. De afmetingen zijn de maximale afmetingen die gehanteerd worden door de transportfirma's.

Afhalen

Uiteraard kan je ook je pakket komen afhalen. Dat kan op vier verschillende locaties:

1.       Winkel Mechelen

Onze winkel is gevestigd net buiten het centrum van Mechelen. We ontvangen je met veel plezier en geven advies over onze producten. Uiteraard kan je ook gewoon komen bijpraten over de bijen. We zijn elke woensdag en zaterdag open, behalve op feestdagen en onze vakantieperiode.

Adres: Mechelsbroekstraat 21, 2800 Mechelen.

Openingsuren: woensdag: 14:00 t.e.m. 20:00, zaterdag: 10:00 t.e.m.14:00

2.       CityHub Mechelen

Hier staat onze voorraad opgeslagen. Na het plaatsten van je bestelling via de webshop kan je hier elke werkdag terecht (ook tijdens onze vakantieperiode!). De medewerkers zetten je bestelling klaar en je komt je pakket gewoon ophalen. Dit depot is gelegen in het industriepark van Mechelen-Zuid en ligt vlak naast de E19.

Adres: Antoon Spinoystraat 8 (poort 1), 2800 Mechelen

Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag: 9:00 - 16:00

3.       Afhaalpunt Oost-Vlaanderen: E-flowers in Nevele

Tussen Gent en Brugge kan je hier je pakket komen afhalen. E-flowers is gespecialiseerd in tuinplanten en de zaakvoerders, Wouter en Evelien, zijn zelf ook imkers. Zij overhandigen graag je pakket en kunnen zeker meepraten over de imkerij. Website: www.e-flowers.be

Adres: E-flowers, Bredeweg 65, 9850 Nevele

Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag: 9:00 - 18:00, zaterdag: 9:00 - 12:00 (na afspraak).

4.       Afhaalpunt Limburg: imkerij The Happy Bees in Hasselt

Imker Marc is onze enthousiaste Hasseltse collega-stadsimker. Hij staat je graag bij met raad en daad als je je pakket komt ophalen. Als je ten laatste woensdagavond bestelt, kan je bij hem je pakket zaterdagochtend komen ophalen. Website: www.thehappybees.be

Adres: Heerstraat 27, 3510 Kermt-Hasselt

Openingsuren: zaterdag: 9:00 - 12:00

Aanbieding

Openingsuren:

Woensdag: 14:00 - 20:00

Zaterdag: 10:00 - 14:00

Webshop: 24/7 open!

© 2015 - 2017 Pro-Polis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel