Navigatie

Bestel je bijenvolk!

Klaar om te imkeren? Bestel je eigen bijenvolk!

BESTELLEN VOOR 2018 NIET MEER MOGELIJK!

De zoektocht naar een bijenvolkje is niet altijd eenvoudig. Daarom biedt Stadsimkerij Pro-Polis aan haar klanten de mogelijkheid om een bijenvolk aan te kopen aan een betaalbare prijs.

Het Carnica bijenvolk dat je krijgt, werd hier op onze eigen imkerij in Mechelen grootgebracht (geen import!) en  bevat een gemarkeerde F1 koningin geboren in 2018. De volken zijn verkrijgbaar op 5 ramen simplex of 5/6 ramen warré. Deze ramen bevatten nieuwe waswafels afkomstig uit onze eigen imkerij.

Als onze kweekvolken zijn getest op Amerikaans en Europees vuilbroed. Zo zijn we er zeker van dat je een mooi, gezond en sterk Carnica-bijenvolk krijgt.

Via ons contactformulier kan je je op de wachtlijst voor het seizoen 2019 laten zetten. Van zodra je bijenvolkje klaar is, nemen we met jou contact op (midden juni).

Om de kwaliteit van onze bijenvolken te bewaren, worden de ramen meegegeven in een door jouw ontsmette/afgevlamde bijenkast. Hierdoor vermijden we de overdracht van ziektes op onze bijenstand. Indien je nog niet over een eigen bijenkast beschikt, kan je deze bij ons aan een voordelige prijs verkrijgen.

Starters krijgen bij stadsimkerij Pro-Polis ook mooie kortingen op de aankoop van imkermateriaal. Op dit starterspakket krijg je meteen 10% korting.   

Aanbieding

Set honingoogst € 361,50 € 345,00

Openingsuren

Imkerij / Winkel:
Woensdag: 14u - 18u
Vrijdag: 9u - 13u, 14 - 18u
Zaterdag: 9u - 13u

Afhaalpunt webshop:
Maandag: 9u - 17u
Dinsdag:  9u - 17u
Woensdag:  9u - 17u
Donderdag: 9u - 17u
Vrijdag: 9u - 17u

Gesloten op feestdagen!

© 2015 - 2018 Pro-Polis | sitemap | rss