Navigatie

Bestel je bijenvolk!

Klaar om te imkeren? Bestel je eigen bijenvolk!

De zoektocht naar een bijenvolkje is niet altijd eenvoudig. Daarom biedt Stadsimkerij Pro-Polis aan haar klanten de mogelijkheid om een bijenvolkje aan te kopen aan een betaalbare prijs.

Het Carnica bijenvolkje dat je krijgt, werd hier in België grootgebracht (geen import!) en leeft op 5/6 ramen van het type Simplex (ook andere raamtypes zijn mogelijk). Bovendien krijg je een gemarkeerde F1 koningin die al even aan de leg is. Hiervoor gebruiken we de reinteeltmoeren die bevrucht werden op Kreverhille. Bovendien testen we al onze kweekvolken op Amerikaans en Europees vuilbroed.

Zo zijn we er zeker van dat je een mooi, gezond en sterk Carnica-bijenvolk krijgt.

Via ons contactformulier kan je je op de wachtlijst voor het seizoen 2018 laten zetten. Van zodra je bijenvolkje klaar is, nemen we met jou contact op. De prijs bedraagt 100 euro en betaal je bij de afhaling van het bijenvolkje. Bestellingen worden chronologisch afgehandeld.

Starters krijgen bij stadsimkerij Pro-Polis ook mooie kortingen op de aankoop van imkermateriaal. Op dit starterspakket krijg je meteen 10% korting.   

Aanbieding

Openingsuren:

Woensdag: 14:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Webshop: 24/7 open!

© 2015 - 2018 Pro-Polis | sitemap | rss